Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

Детальніше

01.05.2023

З нагоди Всесвітнього дня охорони праці

З нагоди Всесвітнього дня охорони праці Харківська обласна організація профспілки працівників охорони здоров'я України, в режимі zoom-конференції провела галузевий семінар, присвячений питанням безпечного та здорового робочого середовища, як основного принципа та права на роботу.

Більше 100 представників - голів профспілкових комітетів, спеціалістів з охорони праці підприємств, закладів, установ та організацій галузі охорони здоров’я Харківського регіону стали учасниками заходу.

Також у семінарі взяли участь представники Головного управління Пенсійного фонду України в Харківській області та Північно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці.Були висвітлені актуальні питання, в т.ч розслідування нещасних випадків та професійних захворювань, їх попередження та профілактика, проведення медичних оглядів.

Певна увага приділялась змінам у законодавстві з охорони праці та особливостям роботи працівників галузі охорони здоров'я у військовий час, створення для них безпечних та гідних умов праці на робочому місті.

Спікерами були надані відповіді на поточні питання учасників семінару. 



Новини

27.03.24
Новий порядок призначення, перерахування страхових виплат
26.03.24
Із 1 квітня НСЗУ змінює умови оплати медпослуг
усі новини

Фотодокументи



Гала-концерт лауреатов областных отраслевых фестивалей