Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

Детальніше

21.09.2017

Переможницею XІ Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності медичних сестер «Ескулап-Професіонал» стала харків’янка

14 – 15 вересня 2017 року в місті Запоріжжі відбувся XІ  Всеукраїнський конкурс професійної майстерності медичних сестер «Ескулап-Професіонал 2017».

Змагання зібрали медичних сестер з 21 області України. За підтримки обласного комітету галузевої Профспілки та Асоціації медичних сестер Харківської області наш  регіон представляла Ольга Сумцова — медична сестра КЗОЗ «Обласний клінічний центр урології і нефрології ім..В.І. Шаповала».

Протягом 2-х днів учасниці конкурсу проходили онлайн-тестування, складали іспит  на перевірку якості гігієнічної обробки рук, демонстрували професійну майстерність у виконанні практичних навичок з терапії, хірургії, педіатрії. Змагання проводилося на базі Запорізького медичного базового коледжу, де знання та майстерність конкурсанток оцінювало професійне журі.

Відповідно до результатів ХІ Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності медичних сестер «Ескулап-професіонал - 2017» перше місце виборола представниця нашого регіону - Ольга Сумцова. Вона отримала не лише диплом та корону, а ще і путівку до ОАЕ.

Щиро вітаємо представницю Харківщини з перемогою!



Новини

25.04.24
28 квітня – Всесвітній день охорони праці
24.04.24
Особливості розірвання трудового договору в умовах воєнного стану
усі новини

Фотодокументи



Гала-концерт лауреатов областных отраслевых фестивалей