Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

Детальніше

14.11.2018

Нарада голів всеукраїнських профспілок

Голова Профспілки працівників охорони здоров'я України Коваль В.М. взяла участь у нараді голів всеукраїнських профспілок. Розглядались питання розвитку профспілкового руху і активізації у цьому процесі всеукраїнських галузевих профспілкових організацій, підвищення рівня консолідації у діях на захист законних прав та інтересів працівників

Під час наради  наголошувалось на тому, що галузеві профспілки беруть активну участь у житті та діяльності Федерації профспілок України, масових акціях протесту на захист прав людей праці. Яскравий приклад тому – Всеукраїнська профспілкова акція 17 жовтня. Проте, зазначали виступаючі, вкрай необхідно створювати консолідовану позицію всеукраїнських профспілок з найбільш важливих та принципових питань. Потрібно також активізувати їх участь в актуальних процесах профспілкового руху, підвищувати ефективність спільних дій.

Було вирішено з цією метою створити Робочу групу з розробки заходів по консолідації та активізації такої діяльності. Ця група проаналізує та структурує конкретні пропозиції від кожної всеукраїнської галузевої профспілкової організації для широкого обговорення та прийняття відповідних заходів.

Учасники наради розглянули та обговорили низку інших питань діяльності профспілок.

 



Новини

25.04.24
28 квітня – Всесвітній день охорони праці
24.04.24
Особливості розірвання трудового договору в умовах воєнного стану
усі новини

Фотодокументи



Гала-концерт лауреатов областных отраслевых фестивалей