Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

Детальніше

11.12.2018

На порядку денному засідання виконкому ОПХО – колективно-договірна робота

Голова обласного комітету галузевої Профспілки Благовещенська А.В. взяла участь у засіданні Виконкому Об'єднання профспілок Харківської області. На порядку денному розглядалось питання «Про проведення колдоговірної кампанії у 2018 році та завдання на 2019 рік».

Було зазначено, що в умовах соціально-економічної кризи, зниження добробуту та рівня соціального захисту працюючих одним із головних завдань профспілок на сучасному етапі є вдосконалення та недопущення згортання колективно-договірного регулювання соціально-трудових відносин на всіх рівнях, бо саме колективні договори і угоди продовжують залишатися найважливішим механізмом збереження досягнутого рівня соціально-економічних та трудових прав працівників.

Було вирішено щодо недопущення зниження раніше встановлених соціальних гарантій та забезпечення відповідності положень колективних договорів нормам Генеральної, галузевих, територіальної угод. Наголошено на забезпеченні обов’язкового підведення підсумків виконання умов колективних договорів та інформуванні трудових колективів про їх виконання, продовженні проведення семінарів для навчання голів профспілкових комітетів з питань проведення переговорів та укладання колективних договорів.

 



Новини

25.04.24
28 квітня – Всесвітній день охорони праці
24.04.24
Особливості розірвання трудового договору в умовах воєнного стану
усі новини

Фотодокументи



Гала-концерт лауреатов областных отраслевых фестивалей