Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

Детальніше

21.03.2019

Робоча зустріч з профспілковим активом

Відбулась зустріч фахівців обласного комітету галузевої Профспілки з  профспілковим активом закладів охорони здоров'я Київського району м. Харкова.

Фахівці юридичного відділу обласного комітету галузевої профспілки  ознайомили присутніх зі змінами у чинному законодавстві про працю та оплату праці, пенсійному забезпеченні у 2019 році, акцентували увагу  на перевірках закладів охорони здоров’я органами державного нагляду та контролю, а також на відповідальності за порушення законодавства про працю та оплату праці.

Питання щодо проблем забезпечення працівників, які працюють у шкідливих умовах, спеціалізованим харчуванням, спецодягом, засобами індивідуального захисту розглядались у доповіді фахівця з охорони праці. Розглядались питання підготовки розділу охорони праці в колективних договорах.

Учасники зустрічі були ознайомлені з основними результатами роботи обласного комітету за минулий рік, зокрема щодо соціально-економічного захисту, надання правової та матеріальної допомоги, літнього оздоровлення дітей тощо.

 



Новини

27.03.24
Новий порядок призначення, перерахування страхових виплат
26.03.24
Із 1 квітня НСЗУ змінює умови оплати медпослуг
усі новини

Фотодокументи



Гала-концерт лауреатов областных отраслевых фестивалей