Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

Детальніше

14.06.2019

Семінар-навчання профспілкового активу Харківської районної організації галузевої Профспілки

Відбувся семінар-навчання для профспілкового активу галузі охорони здоров’я Харківського району. В урочистій обстановці заступник голови Обласного комітету Харківської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України Пустовойт Т.Б. разом з головою Харківської районної організації профспілки працівників охорони здоров’я України Александровою Ж.В. вручили Почесні Грамоти Обласного та Районного комітетів галузевої Профспілки профспілковим активістам Харківської районної організації профспілки працівників охорони здоров’я України.

Згідно порядку денного семінару були розглянуті наступні питання:

- Про дії Профспілки в умовах реформування галузі;

- Огляд чинного законодавства про працю і охорону праці, особливості його застосування в ЗОЗ;

- Про організаційну роботу виборного органу ППО.

У заході прийняли участь працівники виконавчого апарату Обласного комітету Профспілки. Окрім висвітлення планових питань семінару, в своїх виступах фахівці Обласного комітету детально розповіли учасникам семінару про особливості здійснення громадського контролю за дотриманням адміністраціями підприємств охорони здоров’я чинного законодавства України про працю і охорону праці, роз’яснили та прокоментували порядок практичного застосування окремих положень чинного законодавства про працю і охорону праці.

Присутнім були надані вичерпні відповіді на запитання щодо практичного застосування чинного законодавства України про працю, оплату праці та з організаційних питань роботи первинних профспілкових організацій і їх виборних органів.