Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

Детальніше

28.01.2020

Відбулось навчання профспілкової молоді

23-26 січня 2020 року у м. Чернігові пройшла V Зимова  школа для профспілкової молоді «Молодіжний потенціал профспілок: період загроз та можливостей», організована Молодіжною  радою Федерації профспілок України у співпраці з ГО «Трудові ініціативи».

Харківський регіон та галузь охорони здоров'я представляла Голова Молодіжної ради обласної галузевої Профспілки Анастасія Рождественська.

Протягом чотирьох інтенсивних днів навчання молоді профспілкові лідери обговорювали особливості трудового законодавства на прикладі нового Проєкту Закону України «Про працю», аналізували запропоновані зміни, ситуацію з законодавством про профспілки, планували Всеукраїнську акцію протесту, яка відбудеться 30 січня 2020 року. Також в рамках семінарів було приділено увагу правовим аспектам профспілкової діяльності, питанням соціальної справедливості та проактивності у профспілках.

Практичне спрямування заходу визначається у об'єднані зусиль профспілкової молоді з різних сфер діяльності для досягнення спільної мети – захисту трудових та соціально-економічних прав працюючих людей та протистоянні протиправним діям влади!

 



Новини

26.04.24
З нагоди Всесвітнього дня охорони праці
25.04.24
28 квітня – Всесвітній день охорони праці
усі новини

Фотодокументи



Гала-концерт лауреатов областных отраслевых фестивалей