Профспілка працівників охорони здоров'я України

  Оплата праці

  Права працівників



  Преса

Детальніше

26.04.2021

Відбувся виїзний семінар членів Молодіжної ради ОПХО

23-25 квітня 2021 року активісти молодіжного профспілкового руху Харківщини навчались новим технікам розвитку діяльності профспілок та профспілкового лідерства. Навчання було проведено у вигляді виїзного семінару.

Приємною традицією стало проведення планових виїзних семінарів – тренінгів, організованих Молодіжною Радою ОПХО за підтримки Об’єднання профспілок Харківської області. Темою заходу стало одне з актуальних питань в продуктивній роботі профспілки – «Креативні підходи до подолання кризових явищ в профспілковій організації».Для проведення семінару були запрошені тренери Віталій Копиш та Володимир Ковальчук з Підприємства «Навчально – методичного центру» Федерації профспілкових організацій Чернігівської області.

Семінар був проведений з дотримання всіх протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Галузь охорони здоров’я гідно представила Інна Несміян – спеціаліст Харківської обласної профспілки працівників охорони здоров’я України, член молодіжної Ради Харківської обласної профспілки працівників охорони здоров’я України.

Учасники тренінгу працювали над аналізом роботи Молодіжної ради за допомогою інструментів корпоративного аудиту. Були розглянуті такі важливі питання, як кризові явища в організації, життєвий цикл профспілки та питання модернізації, когнітивні упередження в житті людини і як вони можуть завадити в спілкуванні з членами профспілки. Обговорювались техніки розвитку креативного мислення, а саме впровадження в роботу профспілки нестандартних підходів.

Після вдалого завершення семінару команда Молодіжної Ради ОПХО підвела підсумки роботи та розробили креативний підхід до молодіжного руху профспілки.